Órarend

Hétfő
20:00-21:00 Online Női Tangó Technika Andival –> bővebb info

Kedd
20:30-21:30 Teljesen kezdő Andrea & Endre (első alkalom: 2021. szept. 7.) Roxy Táncstúdió, Tátra u. 4. 1136 Bp.
(feliratkozás a kezdő levelezőlistára)

Szerda
19:00-20:15 Kezdő 2. Andrea & Endre – The Shift, Andrássy út 35.
(feliratkozás a kezdő levelezőlistára)
20:15-21:45 Középhaladó, Andrea & Endre – The Shift, Andrássy út 35.
(feliratkozás a középhaladó levelezőlistára)

Csütörtök
19:00-20:00 Praktika Jueves – The Shift, Andrássy út 35. 

Amennyiben nincs táncpartnered a csoportos óráinkra, írj nekünk az info@tangolibre.hu levélcímre. Az árainkat ITT találod.


A tangó órák 60 vagy 75 percesek

Helyszínek

The Shift Stúdió , 1061 Budapest, Andrássy út 35., 12-es kapucsengő, 2. em.
Roxy Stúdió – Tátra u. 4., 1136 Bp.
V25 Stúdió – Visegrádi u. 25., 1132 Bp.

Áraink>>

Tanfolyamok szintjei

(0) Teljesen kezdő szint:
Ha még sohase tangóztál, vagy ismételni szeretnéd az alapokat. Ezeken az órákon fogod elsajátítani az alaptechnikákat, az argentin tangó lényegét: séta, ölelés, négyszöglépés, külső séta, keresztlépés, előre ocho, hátra ocho és ezeknek az alapszintű kombinációja.

(1) – Kezdő szint:
A (0)-ás szintű órákon tanult figurák ismétlése és magasabb szinten való összefűzése. Keresztből más típusú kivezetések, szendvics, americano, parada (megállítás), közeltartás, zeneiség, táncestekre való felkészítés.

(2) – Kezdő 2-es szint:
Előző szintek ismétlése, bevezetés a giroba, cross kereszt, ocho cortado, bevezetés a sacadaba, bevezetés a barridaba. Vals tánc alapok, milonga tánc alapok

(3) – Középhaladó szint:
Az eddigi figurák ismétlése, hosszabb szekvenciák/sorok, calesita, ismerkedés a zenei és testi cadencia fogalmával, vals és milonga figurák, érdekesebb giro és milonguero technikák.

(4) – Középhaladó 2-es szint:
Érdekesebb giro technikák, alap szalon tangó figurák. Itt már megismerkedünk off balance alapfogalmakkal, magasabb szintű vals és milonga figurákkal, boleokkal és ganchokkal is.

(5) – haladó szint:
Haladó szekvenciák főként a “szalon” tangó világából, ölelés és séta technika magas szinten, enrosque technikák, szalon tangó díszítések, milonga traspié, milonga lisa, variációk (amikor zene felgyorsul), figurák a tangó aranykorából, magasabb szintű zeneiség (offbeat,…)