Óra típusok

Teljesen kezdő tanfolyam

Teljesen a kezdetektől megtanítjuk neked az argentin tangó alapjait. Alaplépésektől, a tangó alapjaitól kezdődően az improvizáción át Folyamatosan van szinttől függően becsatlakozási lehetőség, illetve intenzív workshop elvégzése után is jöhetsz

Teljesen kezdő intenzív tangó tanfolyam

A teljesen kezdő intenzív tangó tanfolyam arra szolgál, hogy kipróbáld, ízelítőt kaphass arról, hogy milyen az argentin tangó.  Megtanítjuk a tangó alapjait, foglalkozunk, a tangóra jellemző, zeneiséggel, improvizációval  és megmutatjuk milyen a híres tangóölelés, mindezt jó hangulatban és jó társaságban.  Figyeld az órarendünket, mert minden hónapban tartunk intenzív kurzust.
Az workshop elvégeztével becsatlakozhatsz egy éppen elindult vagy induló kezdőknek szóló tangó tanfolyamba is.

Kezdő 2. intenzív tangó tanfolyam

Az Intenzív 2. argentin tangó tanfolyamunk azoknak szól, akik már kipróbálták az argentin tangót valamilyen formában és szeretnék folytatni. Havi jelleggel tartunk kezdő 2. kurzusokat. A tematikák havonta változnak, de mindegyik a folytatása a teljesen kezdő kurzusunknak. Link a következő Kezdő 2. Intenzív tangó tanfolyamhoz.

Magán oktatás, magánóra

Haladhatsz egyéni tempóban is, a saját igényeidhez igazítva az tánctanulásod. A Tango Libre Budapest tánciskolánál adunk magánórákat napközben, esténként  és hétvégén is. Olvass tovább miért érdemes egyéni tangó oktatást igénybe venni.

Tangó technika

A jó tánchoz szükséges a technikai tudás. Ajánlunk női és férfi technika tangó órákat. Ezeken a dolgokon egyénileg és párosan is dolgozunk, a saját technikai tudásunkon. Egyensúly, erőnlét, tangó tánctechnikai dolgok. Hogyan válik a táncod jobbá, szebbé, élvezhetőbbé. Az órák 60 percesek és rövid bemelegítéssel kezdődnek.
Pár nem szükséges. Itt olvashatsz többet a női technika órákról, itt pedig a férfi technikáról.