Tango Libre got talents: Kerámia alkotóműhely Liliánával.

keramiutangolibre

Kreatív találkozások: Tango Libre got Talent workshopokkal szeretnénk egy izgalmas lehetőséget kínálni havonta, egy kreatív és inspiráló találkozással, ahol valami újat tanulhatsz és új emberekkel ismerkedhetsz meg. Mindig izgatottak vagyunk, amikor az óráinkra érkező érdekes és tehetséges emberekkel találkozunk, és úgy érezzük, hogy ezeket a képességeket szeretnénk megosztani másokkal is. A sorozat első résztvevője tangós-TRX edzőnk, Lilla volt, most pedig egy teljesen új téma következik: kerámia készítés.

Ha csatlakozol hozzánk, akkor nem csak táncolhatsz a tangó ritmusaira, de kipróbálhatod magad a kerámia művészetében is, és megismerkedhetsz a különböző technikákkal. A workshopot Nagy Liliána, a KERÁMIU alkotóműhely megalapítója, tartja. Liliána szakértője a kerámia formálásának és mázolásának, így garantáltan élmény lesz a workshopon részt venni és tőle tanulni.

Tangó Librések, lépjünk ki a komfortzónánkból és próbáljunk ki valami újat! A kerámia készítés egy fantasztikus, inspiráló élményt nyújthat számodra. Ez egy olyan művészeti forma, amely már évszázadok óta él, lehetővé téve számunkra, hogy szabadon alkossunk és kifejezzük kreativitásunkat. A workshopon megismerkedhetsz az agyag formálásának alapjaival, és megtanulhatod, hogyan hozz létre egyedi, személyre szabott kerámia darabokat.

Az itt készített kerámia tányérok alkalmasak mindennapi használatra, és még a mikrohullámú sütőben is felmelegítheted az ételeket rajtuk! Az általunk használt mázak nem tartalmaznak káros anyagokat, így nyugodt szívvel használhatod a tányérokat. Az egyedi alkotásaid nemcsak díszítik majd az étkezőasztalodat, hanem hasznos tagjai is lehetnek étkészletednek.
inline

A workshop időpontja: március 24., 19:00.
Helyszín: 1039 Budapest, Szentendrei út 295.

Mennyibe kerül?

A Keramiau alkotóműhelytől a Tangó Librések számára egy majdnem 50%-os kedvezményt kaptunk.
Tangó Libréseknek: 8500.-ft / fő / 2 db tányér.
Külsősöknek: 12.000.-ft / fő / 2 db tányér

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk és részt venni ezen a fantasztikus workshopon, jelentkezz az info@tangolibre.hu e-mail címen! Ha mégsem tudsz eljönni, de érdekel a kerámiakészítés, látogass el a KERÁMIU alkotóműhely honlapjára, ahol az aktuális árakról és egyéb workshopokról is találsz információkat.

Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretne egy kreatív és inspiráló élményben részt venni, és szeretné kipróbálni magát a kerámiakészítésben!

Jelentkezés: info@tangolibre.hu