Táncpartner Kereső

endre-andrea-tangó- Budapest

Kedves Táncpartnert kereső

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogyan tudsz táncpartnert keresni a workshopjainkra, teljesen kezdő tanfolyamunkra, illetve csoportos tangó óráinkra. Ha már minden világos, akkor irány a doodle táncpartner kereső. Ha nem, akkor olvass tovább.

inline

Intenzív tanfolyam – workshop esetén táncpartner keresés

Minden hónapban indítunk intenzív tangó tanfolyamot, ahol közel három órában ismerkedhetsz meg a tangó alapjaival. Egyrészt sokan jelentkeznek egyedül, másrészt figyeljük a nemek arányát és a létszámtól függően hívunk férfi vagy női segítőket. Az intenzív workshopra jelentkezéssel – befizetéssel tudod a helyed biztosítani, így már tudunk számolni veled, ha pár nélkül jössz. Várunk szeretettel! Link a következő teljesen kezdő intenzív tangó tanfolyamunkra.

Teljesen kezdő tanfolyam esetén táncpartner keresés

A heti rendszerességű tangó tanfolyam az első óráján szintén sokan vannak egyedül, így lehetőség van arra, hogy táncpartnert találj. A második – harmadik órán már tudjuk, hogy mi a nemek aránya, ezáltal alkalmazhatóak rá a csoportos tangó óra táncpartner keresési lehetőségek, amit a következő alcímben találsz meg. A következő induló tangó tanfolyamot itt éred el.

Csoportos tangó óra esetén táncpartner keresés

Szeretnél részt venni valamelyik Tango Libre csoportos órán, de nincs táncpartnered?

Használunk egy „Doodle” nevű időpont egyeztető weboldalt, amelynek segítségével sokkal könnyebben lehet találni tangó partnert. Amennyiben nincs partner, hívunk segítőt.

Hogyan működik?
Megjelölöd, hogy melyik órára keresel táncpartnert. Mi kapunk értesítést róla és segítünk neked. Az alábbi képen láthatod, hogyan kell használni.

1 lépés. Beírod a nevedet
2. lépés: Kiválasztod, melyik tangó órára szeretnél menni.
3. lépés: Elküldöd a kiválasztott időpontot-időpontokat.

Fontos! Ha sikerült partnert találni, vagy mégsem jössz az órára kérjük töröld a jelölésed.
A Doodle táncpartner kereső elérése.

inline
A Doodle táncpartner kereső elérése. Ha minden jól megy, találkozunk az órán.

Tovább a Tango Libre Budapest órarendjére