Intenzív Argentin Tangó Workshop Ceglédbercel – 2021.09.18

argentin tangó tánc  budapest

Kedves Táncosok, a workshop egy későbbi másik időpontban kerül megrendezésre. Aki már jelentkezett a workshop, az kérjük nézze meg a postafiókját mert már kapott üzenetet ezügyben. 

Köszönettel, 
Andrea & Endre

Teljesen kezdő argentin tangó workshop Ceglédbercelen!

A Flowers Életmód Műhely a KertiPartiTúra és a Tango Libre szervezésében intenzív argentin tangó kurzust tartunk 2021.09 18.-An a Ceglédberceli Kultúrház és Könyvtár színháztermében. Az argentin tangó az Ölelés és Érzelmek tánca. Kapcsolat és mozgásterápia egyben, lehetőség önmagunk és mások mélyebb megismerésére.

Téged is várunk a frissen alakult facebookos Ceglédbercel Argentin Tangó Csoportba! Gyere el a teljesen kezdő intenzív workshopunkra, ahol eldöntheted, hogy szeretsz-e, szeretnél-e velünk tangózni! Ezt követően kéthetente táncoktatás, kéthetente pedig gyakorló óráink (praktikák) lesznek. Az argentin tangó az Ölelés és Érzelmek tánca. Kapcsolat és mozgásterápia egyben, lehetőség önmagunk és mások mélyebb megismerésére.

Mire számíthatsz?

~ Az intenzív tánckurzusunk alkalmával, egyszerűen és néhány óra alatt elsajátíthatod a tangó alapjait.
~ Az órákra egyedül és párban is jelentkezhetsz, abban az esetben, ha valamelyik nemből többen jelentkeznek, hívunk segítőket.
~ Az intenzív workshop semmilyen táncos előképzettséget, előzetes tánctudást nem igényel.

Oktatók:
Szeghalmi Endre & Serbán Andrea
Endre ötször, Andrea háromszor volt Buenos Airesben és testközelből láthatták, hogyan oktatják Buenos Airesben a tangó táncosokat kezdő és haladó szinten. Többszörös Európa Bajnoki döntősök, 2018-ban megnyerték a UK Tango Championshipet, 2019-ben pedig a European Tango Contest versenyt.

Szervezők: 
Flowers Életmód Műhely – Life coaching, családállítás, Access Bars, színtanácsadás és különböző rendezvények szervezése Ceglédbercelen, egy folyamatosan fejlődő Pest megyei településen.
Tango Libre Budapest – Serbán Andrea és Szeghalmi Endre, a tánciskola alapító tagjai.

Helyszín:
Ceglédberceli Művelődési Ház és Könyvtár, Ceglédbercel, Pesti út 96

Időpont:
2021. szeptember 18. szombat, 15:30-17:30

Kérdések és válaszok:
Milyen ruhában érdemes jönni?
https://endretango.com/argentin-tangot-szeretnek-tancolni-hogyan-kezdjem-el/

Mi van, ha nincs párom? Lehet jönni egyedül is?
Lehet egyedül is jönni. A jelentkezést követően a részvételi díj megfizetésével kiderül hányan jelentkeztek egyedül. Amelyik nemből több jelentkező van, oda hívunk segítőket.

Covid szempontból mik a tervek? Kell maszkot hordani, lesz fertőtlenítés?
A maszk, az aktuális kormányrendeletek szerint lesz kötelező. Kézfertőtlenítés mindenképpen szükséges. Amennyiben az intenzív workshopot a hatályos szabályok miatt nem lehet megtartani, a jelentkezés érvényes egy későbbi időpontra is, illetve szívesen visszaadjuk a részvételi díjat.

Részvételi díj:

A workshop ára 6.000 Ft
Online regisztrációval 4.500 Ft ( 25% kedvezmény a teljes árból)

A kedvezményes díj befizetésének határideje a workshopot megelőző nap.
Várunk szeretettel! Az árengedményhez kérjük az alábbi űrlapon regisztrálj:

[caldera_form id=”CF5f8ffd4b1b943″]