Ingyenes bemutató óra az Argentin Nagykövetség felajánlásával nov. 30

kezdő tanfolyam

Ingyenes bemutató óra az Argentin Nagykövetség felajánlásával nov. 30

Próbálja ki az argentin tangót ingyen, az Argentin Nagykövetség jóvoltából Budapest egyik legszebb dísztermében a volt Wenckheim palotában, a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban.

inline
Maximiliano Gregorio Cernadas

Budapest és Buenos Aires együttműködési keretmegállapodást kötött 2017. november 28-án. Az aláírásra Buenos Airesben került sor Tarlós István, Budapest főpolgármestere és Horacio Rodríguez Larreta, Buenos Aires Autonóm Város önkormányzatának vezetője között. Az egy éves évforduló tiszteletére az Argentin Köztársaság magyarországi nagykövetsége nyilvános ünnepséget, tangó bemutatót és ingyenes tangóoktatást szervez a Szabó Ervin Könyvtár dísztermében, november 30-án pénteken. Az ünnepséget Maximiliano Gregorio Cernadas, Argentína magyarországi nagykövete nyitja meg.

Az oktatáson való teljesen kezdőknek szól, nem szükséges semmilyen táncos előképzettségre. A résztvétel regisztrációhoz kötött.

Várjuk Önöket szeretettel!

Figyelem! Jelen állás szerint 2 x 30 személyben maximalizáltuk a tangó tanfolyam létszámát. Kérjük mindenképpen várja meg a visszaigazoló e-mailt.

Program

19:00 – 19:05 Tangó Bemutató
19:05 – 20:10 Tangó oktatás

Oktatók

Serbán Andrea & Szeghalmi Endre a 2018-as UK Tango Championship I. helyezettjei.

Helyszín

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.

Jelentkezés

[caldera_form id=”CF5bedab1cd680a”]

A rendezvény támogatói: