Helyszínkeresés – segítség kérés

Tango-Libre-Budapest-logo

Kedves Tangósok!

 

Szomorúan értesítünk benneteket, hogy Andreával együtt új helyet keresünk a Tango Libre Budapest számára. A segítségeteket kérjük, hogy folytatni tudjuk a tangó tanítást!

A jelenlegi helyszínünkről, ahol tavaly szeptember óta tanítunk, egyszerűen kitettek minket. Amíg mi a versenyekre, a felkészülésre és persze emellett a tangó oktatásra koncentráltunk, valakinek az az ötlete támadt, hogy a hátunk mögött megszerzi a helyszínünket a saját céljaira. Véletlenül értesültünk róla, hogy Simon és Tímea – igen, ugyanaz a Simon és Tímea, akiknek a tánciskoláját (Barrio del Tango) 2 évig támogattuk munkánkkal – komoly tárgyalásokban vannak a Magyarok Világszövetségének (MVSZ) Semmelweis utcai székházában bérelt termünkkel kapcsolatban. Hiába próbáltuk többször is megbeszélni velük az általuk kialakított helyzet visszásságát, nem tágítanak üzleti elképzelésüktől.

Mint tudjátok, Andival megnyertük a Londoni Tangó Bajnokságot „Tango de Pista” kategóriában. Ez a győzelem nem csak boldogságot, de további feladatokat is ad nekünk: ugyanis a Buenos Airesi Tangó Világbajnokság középdöntőjébe kvalifikált minket. És most a versenyek közötti tanítási és felkészülési időszak következne, ám a helyünkről egész egyszerűen kitettek minket. Úgy érezzük, hogy ezt nem érdemeltük meg.

A segítségeteket kérjük egy megfelelő és megfizethető oktatási helyszín felkutatásában.

Köszönettel,
Endre & Andrea