Bezárt a milongák nagy része március végéig

argentin tangó tánc  budapest

MILONGÁK ELMARADNAK / MILONGAS CANCELLED

Kedves Barátaink, kedves Táncosok!

Az elmúlt órákban, napokban, hetekben folyamatosan figyelemmel kísértük a koronavírussal kapcsolatos eseményeket és híreket. Látjuk, hogy sok ország nagy tangós centrumaiban átmenetileg szünetelnek a milongák és a nemzetközi tangós események. Bár sokan utaznak közülünk, nem gondoljuk, hogy itthon jelenleg közvetlen életveszélyben lennénk. Mégis fennállhat a veszélye, hogy valaki vírushordozóvá válik, és tudtán kívül így a fertőzés kockázatát hozhatja be a milongákra.

 

Felelős szervezőkként azt az egymással egyeztetett és átgondolt döntést hoztuk hogy március hónapban nem tartunk milongákat. Bár a hivatalos kormányzati szabályozás jelenleg határozatlan időre van érvényben, úgy látjuk, két hét alatt – mely a vírus átlagos lappangási ideje is, – látni fogjuk, hogy alakul a helyzet itthon.

Továbbra is folyamatosan figyeljük a híreket és fejleményeket, kiemelten az operatív törzs javaslatait, és bármilyen változás esetén, azonnal tájékoztatni fogunk Titeket minden rendelkezésre álló csatornán.

Az átmeneti időszakban kifejezetten figyeljetek a higiéniára és a társas érintkezésekre, hiszen talán a leghatékonyabb eszköz mindannyiunk kezében az egyéni felelősségvállalás és a lehetséges kockázatok minimalizálása.

 

Ez a bejelentés az egyes iskolák óráit nem érinti, azokkal kapcsolatban kérjük, tájékozódjatok a iskolátoktól vagy közvetlenül a tanáraitoktól. Bízunk benne, hogy mielőbb újra együtt táncolhatunk!

 
Milonga Éjidő – Délidő
Milonga Factory
Milonga Jueves
Milonga La Mirada by Hölgyválasz
Milonga Nueva
Milonga sin Palabras
Milonga Que Noche Tete
Milonga Tangó&Zserbó
 
Megj. Az idő rövidségére való tekintettel első körben az ezen a héten tartott csütörtök-péntek-szombat-vasárnapi milongákat céloztuk meg. A lista bővül.